Disco Schlittschuhlaufen / Disco Ice skating
10. Januar 2019

Disco Schlittschuhlaufen / Disco Ice skating

Die Winterzeit ist nicht nur kalt und dunkel, sondern viel mehr als das: Winterzeit bietet viele Gelegenheiten für Wintersportarten. Kennen Sie bereits das Disco Schlittschuhlaufen? Im Eisstadion können Sie schlittschuhlaufen, Musik hören, sich in Bewegung warm halten und viel Spaß mit Freunden haben. Ob Anfänger oder Fortgeschrittene, jeder wird beim Schlittschuhlaufen eine Menge Spaß haben.

___

The winter time is not just cold and dark; it also gives you the opportunity to try winter sports. Do you already know Disco Ice Skating? You will slide over the ice to cool beats, warm up your cold limbs and have great fun with your friends. If you are a starter or already advanced does not matter, the fun factor will be guaranteed.

Meeting point is at the International Office.

The participation fee is 5€.

Registration: during the office hours at the ServiceCenter.

Hochschulbüro für Internationales

10. Januar 2019