30th International Fireworks competition – Team Asia / 30th International Fireworks competition – Team Asia
06. Juni 2020
Freizeit

Every year the international fireworks competition takes place at the royal Herrenhausen Gardens. Five pyrotechnic teams compete, showing the perfect symbiosis between lighting, music and fireworks. On that evening team Asia – “Vulcan Display Fireworks” will perform and present a fireworks show. We are planning to have a nice picnic in front of Herrenhausen Gardens and watch the spectacle together. So bring something to eat and to drink, sit back and enjoy the magic of the show!

The meeting point for this excursion is International Office at 7 pm. This event is free of charge.

Registration required via Email: ResearchLUH@zuv.uni-hannover.de

Unsere Exkursion führt uns auf das Gelände des ehemaligen Kriegsgefangenen- und Konzentrationslagers Bergen-Belsen. Zwischen 1939 und 1945 wurden hier ca. 70.000 Menschen ermordet, unzählige weitere wurden gequält. Ein Dokumentationszentrum informiert über die Geschichte der Opfer und des Lagers. Unter den zahlreichen Opfern befanden sich auch Anne Frank und ihre Schwester Margot, die 1945 im KZ ums Leben kamen. Während dieser Exkursion werden Sie mehr über das Leben von Anne Frank erfahren, nachdem Sie in ihrem Versteck in Amsterdam gefunden wurde.

Der Treffpunkt ist International Office um 19 Uhr. Diese Veranstaltung ist Gebührenfrei. Anmeldung erfolgt über Email: ResearchLUH@zuv.uni-hannover.de

International Office/Hochschulbüro für Internationales

06. Juni 2020