NDR Classic Open Air “Carmen” / NDR Klassik Open Air „Carmen“
18. Juli 2020

NDR Classic Open Air “Carmen” / NDR Klassik Open Air „Carmen“

For the seventh year in a row, the popular NDR classic open-air show will take place in the park. This year we will watch Georges Bizet’s French opera “Carmen” with musical accompaniment by NDR Radiophilarmonie. This opera, which shocked and scandalised its first audiences is now one of the most popular and frequently performed operas.

During this event, we will have a picnic together and enjoy the open-air opera in the park (“Maschpark”) behind the New Town Hall. Important: bring something to eat and to drink for a picnic, as well as a blanket.

The meeting point for this excursion is Kröpcke (Clock statue) at 6:30 pm. This event is free of charge. Registration required via Email: ResearchLUH@zuv.uni-hannover.de

Seit sieben Jahren findet im Maschpark ein NDR Klassik Open Air statt. Dieses Jahr wird die französische Oper von Georges Bizet „Carmen“ mit musikalischer Begleitung von NDR Radiophilarmonie aufgeführt. Die Musik von „Carmen“ gewann schon zu Beginn der Oper große Anerkennung für brillante Melodie, Harmonie, Atmosphäre, Orchestrierung und die Bizets musikalische Umsetzung von Emotionen und Leid der Charaktere.

Während dieser Veranstaltung werden wir gemeinsam picknicken und die Open Air Oper im Maschpark genießen. Wichtiger Hinweis: bringen Sie bitte eine Decke zum Sitzen und etwas zu essen und trinken mit.

Der Treffpunkt ist Kröpcke (Kröpcke Uhr) um 18:30 Uhr. Diese Veranstaltung ist Gebührenfrei. Anmeldung erfolgt über Email: ResearchLUH@zuv.uni-hannover.de

International Office/Hochschulbüro für Internationales

18. Juli 2020