Christmas Market Rallye / Weihnachtsmarktrallye
12. Dezember 2021
Leisure activity / Freizeitaktivität

Christmas Market Rallye / Weihnachtsmarktrallye

Christmas is coming! German Christmas markets are famous worldwide for their atmosphere and winter specialities. Christmas markets belong to German tradition and are associated with the celebration of Christmas during the four weeks of Advent. Today you will discover the Hannover Christmas market in a different way, via answering questions and solving enigmas.

Maximum number of participants restricted to 20 persons. Due to the current situation and also in case of really bad weather conditions, the details of this event may be subject to change on short notice.

Venue: Kröpcke

Time: 2 pm

Registration: ResearchLUH@zuv.uni-hannover.de

Weihnachten steht vor der Tür! Deutsche Weihnachtsmärkte sind weltweit bekannt für ihre Atmosphäre und ihre Winterspezialitäten. Weihnachtsmärkte gehören zur deutschen Tradition und werden mit der Vorweihnachtszeit während der vier Adventssonntage in Verbindung gebracht. Heute wirst du den Weihnachtsmarkt in Hannover auf eine andere Art und Weise kennenlernen, nämlich durch das Beantworten von Fragen und durch das Lösen von Rätseln.

Die maximale Teilnehmeranzahl ist auf 20 Personen beschränkt. Aufgrund der aktuellen Situation und auch im Falle sehr schlechten Wetters kann es zu kurzfristigen Änderungen in Bezug auf diese Veranstaltung kommen.

Treffpunkt: Kröpcke

Registrierung: ResearchLUH@zuv.uni-hannover.de