20. Januar 2022
Leisure activity / Freizeitaktivität

Disco Ice Skating

Do you like ice skating? Or haven’t you tried it yet? Then seize the opportunity and learn something new! In a group of newcomers, it is much easier!

Maximum number of participants restricted to 20 persons. Due to the current situation, the details of this event may be subject to change on short notice.

Venue: Kröpcke

Time: 6:30 pm

Fee: €4

Registration required: at the Welcome Centre during office hours (Tuesdays and Thursdays from 10 to 11 am)

Magst du Schlittschuhlaufen? Oder hast du es bisher noch nicht ausprobiert? Dann ergreife die Chance und lerne etwas Neues! In einer Gruppe von Anfängern ist es viel leichter!

Die maximale Teilnehmeranzahl ist auf 20 Personen beschränkt. Aufgrund der aktuellen Situation kann es zu kurzfristigen Änderungen in Bezug auf diese Veranstaltung kommen.

Treffpunkt: Kröpcke

Teilnehmerbeitrag: €4

Anmeldung erforderlich: im Welcome Centre während der Sprechstundenzeiten (dienstags und donnerstags von 10-11 Uhr)

Hochschulbüro für Internationales / International Office